KL2
den mest populära modellen som passar lika bra i natur som i stadsmiljö
ÅTERFÖRSÄLJARE
Bilder
No items found.
Teknisk beskrivning

Galvaniserad stålram

Stommen är tillverkad av varmförzinkat stål, vilket säkerställer hållbarhet och hög motståndskraft mot oxidering. Alla fästelement är i rostfritt stål.

Ytterpaneler i ThermoWood®-värmebehandlad skandinavisk furu

Ytterpanelerna består av ThermoWood®-panel i skandinavisk furu, en högteknologisk produkt helt fri från kemikalier. ThermoWood® är virke som har torkats under mycket hög temperatur för att förändra träets cellstruktur och ta bort de näringsämnena som rötsvamparna när sig på. Efter behandlingen är träet praktiskt taget helt formstabilt och rötbeständigt. ThermoWood®-behandlat trä är också väldigt vackert, med en varm färg som går igenom hela brädan. ThermoWood®-behandlad Furu är standard i våra produkter.

Tak i björkplywood med hög densitet

Taket är byggt av Nordeuropeisk björkplywood med hög densitet ytbelagd med en fenolfilm. Kanterna är behandlade med akrylfärg för att förhindra fuktskador. Materialet är perfekt lämpat för utomhusbruk tack vare utmärkt stabilitet och hög UV-beständighet.

Skjutdörr i varmförzinkat stål

Dörren är en böjd varmförzinkat stålplåt. Den skjuts sidledes tack vare en enkel mekanism som sitter fast på 4 ställe för maximal stabilitet och hållbarhet. Den låses inifrån och kan öppnas utifrån med en fyrkantnyckel vid behov. Låset visar om toaletten är upptagen. Handtaget i AISI 316L rostfritt stål.

 

Stål godkänt enligt NF EN ISO 14713-1, NFEN ISO 14713-2, NFEN ISO 14713-3, NFA 35-503, NF EN ISO 1461

Trä certifierat PEFC och FSC