KL1
den lilla toaletten som passar utmärkt i skogs- och fjällmiljö
ÅTERFÖRSÄLJARE
Bilder
No items found.
Teknisk beskrivning

Galvaniserad stålram

Stommen är tillverkad av varmförzinkat stål, vilket säkerställer hållbarhet och hög motståndskraft mot  oxidering. Alla fästelement är i rostfritt stål.

Väggar i björkplywood med högdensitet

Väggarna är gjorda av Nordeuropeisk björkplywood med hög densitet ytbelagd med en fenolfilm. De tillverkas med CNC fräs i Kazubas egen verkstad. Detta säkerställer en perfekt passform för snabb och enkel montering. Kanterna är behandlade med akrylfärg för att förhindra fuktskador. Materialet är perfekt lämpat för utomhusbruk tack vare utmärkt stabilitet och hög UV-beständighet.

Ytterpaneler i ThermoWood®-värmebehandlad skandinavisk furu

Ytterpanelerna består av ThermoWood®-panel i skandinavisk furu, en högteknologisk produkt helt fri från kemikalier. ThermoWood® är virke som har torkats under mycket hög temperatur för att förändra träets cellstruktur och ta bort de näringsämnena som rötsvamparna när sig på. Efter behandlingen är träet praktiskt taget helt formstabilt och rötbeständigt. ThermoWood®-behandlat trä är också väldigt vackert, med en varm färg som går igenom hela brädan. ThermoWood®-behandlad Furu är standard i våra produkter.

Taknock i borstad aluminium

Taknocken är tillverkad av anodiserad borstad aluminium. Anodiseringen garanterar utomhuståligheten med långvarig korrosionsskydd och ökade slitstyrka.

 

Stål godkänt enligt NF EN ISO 14713-1, NFEN ISO 14713-2, NFEN ISO 14713-3, NFA 35-503, NF EN ISO 1461

Trä certifierat PEFC och FSC